Black Fridays annonce er en af årets mest prominente annoncer. Det er værd at tage sig tid til at se på det på forhånd. Black Friday-arrangementet er tilgængeligt online og i butikkerne til og med fredag den 25. november. Walmart vil have tilbud tilgængelige til og med fredag den 25. november, så længe lager haves. Walmart Plus-medlemmer kan være berettiget til tidlig adgang til begivenheden. Her er nogle ting, du skal passe på i Walmart Black Friday-annoncen.

Du kan finde elektronik rabatter i Walmart Black Friday annoncer. De bedste tilbud er på Xbox Series X-konsoller og PlayStation 5 og PS4 til $ 500. En anden god handel er en Nintendo Switch / Mario Kart 8 bundt til $ 300 og en Vizio 4K 70-tommer tv til $ 548. AirPods Pro, Apple Watch Series 3 og Apple Watch Series 3 er også til salg med 30% rabat.

Xbox Series X og PlayStation 5: Du kan tjekke Walmart-annoncen for at finde ud af, om der er nogen konsoller tilgængelige. Sidste års feriesæson var en fiasko for spillere. Xbox udsolgt overalt, og mange kunder blev tvunget til at vente på online prisudligning. Walmart har mere Xbox Series X og PlayStation 5 på lager til denne julehandelssæson. Walmarts tidlige salgsadgang gør det investeringen værd.

Der er ikke kun Black Friday-salg, men annoncen indeholder også nogle af de mest ventede tilbud. Walmarts annonce indeholder nogle af de mest efterspurgte genstande såsom Xbox Series X og PS5 spillekonsoller. Wario64 er en Twitter gaming deal informant og uploadet billeder af denne annonce kort efter, at den blev offentliggjort. Den 22. november sælger forhandleren et begrænset antal Xbox Series X- eller PS5-konsoller via deres hjemmeside. Walmart Plus-medlemmer kan drage fordel af denne aftale.

Walmarts Black Friday-annonce er det bedste sted at kigge, hvis du leder efter en ny iPhone. IPhone 13-serien vil være til salg til en utrolig pris. Galaxy Z Fold 3 er nu tilgængelig for kun $ 109 (ned fra $ 149). Black Friday vil se Apple Watch Series 3 tilgængelig til $ 109, hvilket gør det til et godt entry-level ur.

Walmart lancerer sin Black Friday-annonce online fra mandag den 22. november. Walmart + medlemmer vil se tilbudene gå live tidligere end normalt. Walmart åbner butikker Thanksgiving Day og tilbyder online tilbud. Walmart Black Friday annoncer opdateres ofte, så sørg for at tjekke onlineversionen den 22. november for at se de mest aktuelle tilbud. Black Friday-annoncen vil være tilgængelig kl. 5 fredag den 26. november for dem, der handler i detailbutikken.